Attraktioner​

Ring mig op

Udfyld med navn og telefonnummer og vi ringer dig op.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Bjesk

På museet kan ses en udstilling af planter fra klitten, der er velegnede til krydring af brændevin - den såkaldte Bjesk. Kommer man i hverdagen med en flaske (uåbnet) klar snaps, vi anbefaler en Ålborg Basis, kan den på museet "forvandles" til en af de mange velsmagende Bjesk i bedste Hirtshals tradition.

Læs mere om Hirtshals Museum

​​

Ørnereservat

Ørnereservatet fejrede 35 års jubilæum i 2015 og kan bryste sig af et stort stykke arbejde med at oplyse om rovfuglenes kolossale kulturhistoriske betydning, deres fysik og deres natur. Frank har studeret og levet med rovfugle både i den vilde natur og på Ørnereservatet i en menneskealder, og han er den rovfuglespecialist, der ved mest om flest arter. Den enorme viden har han givet videre i Ørnereservatet, gennem sine bøger og via billeder og film i sin 60 år lange karriere.​

Læs mere om Ørnereservatet

Bangsbo Fort

Bangsbo Fort er beliggende i den sydlige del af Frederikshavn. Fortet ligger i 82 m's højde, hvor der er en formidabel udsigt ud over Frederikshavn og Kattegat. I klart vejr kan man se både Skagen og Læsø.

Læs mere om Bangsbo Fort

​​

Bunkermuseet

Hanstholm i besættelsens fodspor

Det unikke frilandsmuseum omkring museumsbunkeren og bunkermuseet dækker ca. 100.000 m2 og udgør den vestlige halvdel af det tyske 38 cm-batteri.

Under krigen var museumsområdet et bart og barskt klitlandskab. I begyndelsen af 1950'erne gennemførte den danske stat imidlertid en beplantning med gran for at give byen Hanstholm ly for vestkystens barske klima. Det er lykkedes, så at man i dag har en smuk og afvekslende klitskov.

Læs mere om Musuem Hanstholm

Børglum Kloster

Børglum Kloster dannede i 2012 rammerne for TV2´s julekalender. Klosteret er også stedet, som er kendt for sine venlige spøgelser. Børglum Kloster var i fordoms dage landsdelens største jordbesidder. I dag er Børglum Kloster privatejet og åbent for besøgende. Klosteret har sin egen klosterkirke og er i øvrigt et besøg værd.

Læs mere om Børglum Kloster

​​​

Moskovad

​Martinus’ barndomshjem i den nordjyske stationsby Sindal er bevaret som museum. Huset fremstår, som det så ud ved starten af 1900-tallet, og giver et godt indtryk af de trange fysiske rammer, Martinus havde under sin opvækst.

Læs mere om Martinus barndomshjem

​​

Vi anbefaler: Nordsøen Oceanarium - meget mere end fisk!

Nordsøen Oceanarium er en af Nordjyllands største turistattraktioner, med flere end 165.000 besøgende om året fra nær og fjern. Med flere end 70 fiskearter fordelt på over 50 store og små akvarier og et væld af interaktive udstillinger og aktiviteter er det lagt op til en spændende dag for alle aldre. Det ny renoverede Oceanarium der åbnede i påsken 2015 byder på nye spændende oplevelser, 1000-vis af stimefisk, over 50 hajer og naturligvis klumpfisk. Det udendørs Sælarium, hvor du kan opleve sælerne både under og over vandet fascinerer alle gæster.

Læs mere om Nordsø Oceanarium

Læsø kur-bad

Læsø Kur er historien om det moderne nordiske kurbad i den tidligere Vesterø Havnekirke, og om bade og behandlinger, der er baseret på det salt som Læsø er berømt for. Her kan du forkæle dig selv, og dem du holder af med en oplevelse for krop og sjæl. Du får ny energi fra stimulerende saltbade og en stærk velværefølelse af vores egenudviklede kurbehandlinger. Kom og bliv betaget af Læsø Kur’s smukke rammer, oplev udsigten fra kirketårnet, og nyd fx vores kurbade og behandlinger, som vi kan sammensætte efter dine ønsker.

Læs mere om Læsø

Læsø Saltsyderi og Hjemstavnsgaard

Læsø salt er værdsat og dyrebart, dels fordi det er håndlavet efter ældgamle sydeteknikker, dels fordi den lille mængde havsalt er så eftertragtet. Læsø salt er blevet et kendt brand langt udenfor Læsø. Både i Danmark og det meste af norden er Læsø Salt kendt både for sin smag, sin struktur og ikke mindst for den spændende fortælling om, hvordan Saltsyderiet på Læsø blev til. Senest er Læsø salt på vej ud i verden som en del af nordisk gastronomi, som fejrer store triumfer mange steder i udlandet. Når du er på Læsø er Saltsyderiet et must, glæd dig til at se og høre om det populære Læsø salt. Du har naturligvis også mulighed for at købe lækre produkter i deres shop.​

Læs mere mere om Læsø

Tordensskjoldsdagene

Tordensskjoldsdagene bliver normalt afholdt ved Krudttårnet, som ligger klods op af havnen og giver rig mulighed for, at fylde den med gamle træskibe, skonnerter og kanoner. Og de bliver brugt i vid udstrækning, for selvfølgelig skal der et rigtig søslag til, når Tordenskjold er i byen.​

Læs mere om Tordenskjoldsdagene

Voergaard slot​

Hver sommer føres Voergård atter tilbage til middelalderen og befolkes af riddere, gejstlige, bønder og kræmmere.

Middelalderdage på Voergård er en spændende oplevelse for både børn og voksne.

Ingebord Skeel

Der er ingen tvivl om, at Danmarks mest berømte spøgelse, Ingeborg Skeel, har sin gang på Voergaard Slot. Der er talrige beretninger om mystiske hændelser og syner af en hvid dame, der bevæger sig rundt på slottet om natten.

Læs mere om Voergaardslot

Skagen​

Besøget i Skagen fuldendes med en tur i Sandormen til Grenens spids, hvor der også er mulighed for at stå med den ene fod i Skagerrak og den anden i Kattegat.

Læs mere om Grenen

Kystmuseet Skagen

​Kystmuseet Skagen er et frilands- og udstillingsmuseum med bygninger fra forskellige perioder i Skagens historie samt specialsamlinger om fiskeri, redningsvæsen og søfart.

Læs mere om Kystmuseet​

Firmanavn & CVR​

Sindal Kro & Hotel

CVR: 38773437

Find os

Jernbanegade 4

9870 Sindal

Kontakt os

Telefon: 98 93 50 11 | Fax: 98 93 58 58

E-mail: danmark@sindal-kro.dk