LEVERING AF MAD TIL GLADE KUNDER SIDEN 2004

Hos Sindal Kro & Hotel tilbydes levering af mad til forskellige slags kunder. Hos os er der garanti for skøn og velsmagende mad hver gang. Vi leverer primært mad ud af huset til kunder i og omkring Sindal, Hjørring og Frederikshavn, men dækker også gerne resten af Nordjylland.

Vi har produceret og leveret mad til døren hos landsdelens pensionister siden 2004, og derfor ved vi, hvordan god mad skal smage. Vi tilbyder udbringning af mad til ældre borgere ifm. visitering. Det er dog ikke et krav, at du er visiteret til madordningen, det er også muligt at købe direkte hos kroen.

Vi garanterer velsmag og friske råvarer ved levering af mad

Vores mission er at levere lækker hverdagsmad til borgere i den nordlige del af landet. Derfor laver vi al maden af friske råvarer, som er med til at sikre velsmag ved ethvert måltid. Du kan se vores spændende menuer lige her på siden – der er helt sikkert mindst én menu, der falder i din smag.

Vi garanterer madlevering til den aftalte tid. Selvom maden altid er af høj kvalitet, så er vores priser så billige som muligt. Du kan med andre ord få god mad leveret til en overkommelig pris.

​​

Til- og afmeldinger kan ske til chaufføren eller på telefon 98 93 39 00 dagen før inden kl. 12.00

Månedmenuer 2020

Juli (tryk her)

Juni (tryk her)​

Maj (tryk her)​

April (tryk her)

Marts (tryk her)

Februar (tryk her)

Januar (tryk her)​

​​"For at se billedet i stor format - tryk på billedet"

Kontakt os for at lave en aftale

Bestil mad hos os, og vær sikker på at få en dejlig smagsoplevelse. Vi tilbyder levering af mad lige efter dine behov og ønsker.

Ønsker du at lave en aftale med os eller høre nærmere, kan du kontakte os på tlf.  98 93 50 11 eller på e-mail danmark@sindal-kro.dk for en billig pris, så hører du fra os snarest muligt.​ Vi glæder os til at hjælpe dig med din levering af mad!

For ikke visiterede borger

Oplysningsskema (tryk her)

Ring mig op

Udfyld med navn og telefonnummer og vi ringer dig op.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

For yderligere information kontakt Kroen på telefon 98 93 50 11.​

Allergen:

Kontakt venligst køkkenet for information vedr. indholdet af allegener.

Firmanavn & CVR​

Sindal Kro & Hotel

CVR: 38773437

Find os

Jernbanegade 4

9870 Sindal

Kontakt os

Telefon: 98 93 50 11 | Fax: 98 93 58 58

E-mail: danmark@sindal-kro.dk