​Konfirmationslokaler udlejer vi lige her

​Hvis du leder efter et lokale til konfirmation i det nordjyske, så er du kommet til det rette sted. Hos Sindal Kro & Hotel har vi en række forskellige konfirmationslokaler til rådighed, som vi udlejer til en attraktiv pris. Vi servicerer typisk kunder fra Sindal, Hjørring eller Frederikshavn, men byder velkommen til kunder fra hele Nordjylland.

Vores kro og hotel har eksisteret i mange år, og derfor ved vi, hvordan rammerne for et succesfuldt arrangement dannes. Du kan derfor trygt leje et af vores konfirmationslokaler, hvis du vil være sikker på, at dagen bliver uforglemmelig. Vores lokaler til konfirmation er beliggende i skønne omgivelser, og vi sørger for, at borddækningen falder i lige nøjagtig din smag.

Vi har forskellige konfirmationslokaler til rådighed

Uanset om der er tale om et stort eller lille selskab, så har vi konfirmationslokaler til rådighed. Vores festlokaler kan nemlig rumme både små og store arrangementer.

Du bør med andre ord ikke holde dig tilbage med at kontakte os, hvis vi skal stille lokaler til rådighed til et kommende arrangement.

Vi har altid en lækker konfirmationsmenu klar, men vi sammensætter naturligvis også gerne en menu efter kundens individuelle ønsker. Det vigtigste for os er, at dagen bliver en succes, hvilket vi vil gøre vores bedste for at sikre i vores konfirmationslokaler.

Kontakt os for flere oplysninger om  leje af vores flotte konfirmationslokaler

Kunne du tænke dig flere oplysninger om vores konfirmationslokaler, eller ønsker du at besøge os, så kontakt os gerne med det samme for at lave en aftale.

Vi kan kontaktes på tlf. 98 93 50 11 eller på e-mail danmark@sindal-kro.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig.​

Firmanavn & CVR​

Sindal Kro & Hotel

CVR: 38773437

Find os

Jernbanegade 4

9870 Sindal

Kontakt os

Telefon: 98 93 50 11 | Fax: 98 93 58 58

E-mail: danmark@sindal-kro.dk