Bryllupslokaler udlejes til en god pris lige her​

Hvis du er på udkig efter et bryllupslokale, så kan du med fordel kigge nærmere her på siden. Hos Sindal Kro & Hotel har vi en række skønne bryllupslokaler til rådighed, som kan skabe rammerne om din store dag. Vi udlejer primært til kunder i og omkring Sindal, Hjørring, Frederikshavn og det resterende Nordjylland.

Vi er klar over, at det kan være svært at finde det helt rette lokale til bryllup. Derfor tilbyder vi udlejning af forskellige lokaler til bryllup, så du kan finde det, som matcher dine behov bedst. Vi har lokaler, der kan rumme alt fra 25 til 130 personer, og derfor kan vi imødekomme mange forskellige ønsker.

Vi tilbyder bryllupslokaler i smukke omgivelser

Hvis man vælger Sindal kro til at danne rammerne for sit drømmebryllup, er man garanteret et bryllup i smukke omgivelser og med en smuk opdækning, til både receptionen og festen. Vi ved, hvor vigtigt det er, at den store dag bliver lige, som det pågældende brudepar ønsker det. Derfor går vi meget op i at have en god dialog med vores kunder, så vi kan tale om ønsker og planlægge ned til mindste detalje. Har du brug for hjælp til at vælge kirke, kan vi hjælpe, ligesom vi har kontakter til både, fotograf, musikere og transportvirksomheder.​

Vi tilbyder en standardpakke med tre retter og natmad, men der er naturligvis mulighed for, at du selv kan sammensætte menuen samt drikkevarer. Vi sørger altid for at finde en så billig pris som muligt på leje af bryllupslokaler til hver enkelt kunde.

For at fuldende festen tilbyder vi gratis overnatning til brudeparret, så I kan vågne op i lækre og smukke omgivelser, desuden kan vi selvfølgelig sørge for yderst gode priser til gæsterne, såfremt de ønsker at overnatte i vores hyggelige og rolige omgivelser også.

Kontakt os for at høre nærmere om vores bryllupslokaler

Kunne du tænke dig at høre nærmere om vores bryllupslokaler, eller ønsker du at se dem, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Vi kan kontaktes på tlf. 98 93 50 11 eller på e-mail danmark@sindal-kro.dk, så hører du fra os hurtigst muligt.​ Vi glæder os til at hjælpe dig med leje af vores flotte bryllupslokaler.

Firmanavn & CVR​

Sindal Kro & Hotel

CVR: 38773437

Find os

Jernbanegade 4

9870 Sindal

Kontakt os

Telefon: 98 93 50 11 | Fax: 98 93 58 58

E-mail: danmark@sindal-kro.dk